Mini tatarki wołowe
Mini tatarki z łososia
Roladki z łososia wędzonego faszerowane pastą z tuńczyka i serem feta
Cielęcina w musie z tuńczyka
Zapiekane bakłażany w pomidorach i parmezanie
Sałatka z wędzonej piersi indyczej
Sałatka z mozzarelle , pomidorami i bazylią
Sałatka z gorgonzolą, gruszką, orzeszkami pinii, rucolą
Sałatka z krewetkami zimnowodnymi i awokado z dodatkiem ananasa
|
Sałatka z owocami morza marynowanymi w Pesto bazyliowym
podawana z salsą pomidorową i oliwkami calamata
Sałatka z ogonami rakowymi w sosie daktylowo porowym
Talerz włoskich serów i wędlin z pastą z czerwonej cebuli i octu balsamico
Marynowane mięsa i wyroby wędliniarskie produkcji własnej
podawane z bochnami chleba szczecińskiego, ogórkami kiszonymi i smalcem
Marynowane oliwki, cebulki w occie balsamicznym, suszone pomidorki, ciabata
Dorsz z warzywami marynowany w sosie słodko kwaśnym chilli
Rolada z polędwiczki wieprzowej faszerowana podgardlem wędzonym i borowikiem szlachetnym, podawana na terrinie chrzanowej
Roladki z cukinii i wędzonego tuńczyka podawane na rucoli w sosie cytrynowo organowym
Dorsz w pomidorach i warzywach korzennych
Vol Au vent i tartinki wielo zbożowe szprycowane pastami smakowymi